căutare personalizată
Acnee.com.md - solutii de tratament impotriva acneei

Brevoxyl - o solutie de top pentru tratarea acneii

Salut!
Ai dat peste ce trebuia, crede-ma!
Daca esti in cautarea unui tratament eficient si efectiv al acneei, atunci ai gasit ceva care a functionat si functioneaza cu succes pentru mii de tineri din intreaga lume care, ca si tine, sufera in tacere de acnee.

BrevoxylIn 1920 in laboratoarele Revlon a fost descoperit benzoil peroxidul, o substanta care mai tirziu a devenit remediul de baza in lupta cu acneea. Benzoil peroxid este un produs antibacterial, care are un efect puternic bactericid asupra microorganismelor printr-un mecanism foarte simplu - le intoxica. Bacteriile nu si-au dezvoltat o enzima care ar degrada peroxizii, astfel ca ele mor. Asadar, acneea provocata de Propionibacterius acnes, specia de bacterii considerata vinovata de aparitia acneii, va ceda in fata Benzoil Peroxidului.

Benzoil Peroxid este o substanta destul de puternica si activa. Ea actioneaza asupra pileii inalbind-o si distrugind bacteriile. Concentratiile mari be Benzoil Peroxid s-au dovedit a fi toxice in urma testelor, asa ca s-a ajuns la concluzia ca concentratiile de pina la 10% de substanta sunt cele mai eficiente in tratamentul acneii si a altor dermatite.

Un produs care contine Benzoil Peroxid (4%) si care s-a dovedit a fi eficient in lupta impotriva acneii este Brevoxyl. Acest preparat, produs de concernul Stiefel, este un remediu efectiv in prevenirea si tratarea eficienta a acneii. Marele avantaj este ca, spre deosebire de preparatele antibiotice, pentru Brevoxyl bcateriil nu pot dezvolta rezistenta si nu se pot adapta acestui component. Asa ca, fara indoiala, Brevoxyl este un preprat revolutionar in eradicarea definitiva a acneii. Daca iti pui ca scop ca in urmatoarea perioada de timp sa-ti recapeti tenul curat, o poti face doar cu Brevoxyl!

Comanda acum Brevoxyl

Cere acum Brevoxyl, si impreuna cu el vei primi "Ghidul pentru un ten curat" absolut gratuit!
Daca doresti sa afli mai multe despre produs, te rog sa folosesti pagina de contacte.

Forumuri unde se discuta despre Brevoxyl


Trimite unui prieten prin e-mail
Pagina principala | Contact | Buletin gratis | Brevoxyl | Sitemap
© 2006 - 2007 Toate materialele de pe acest site sunt continut original.
In cazul preluarii articolelor, postarea unui link catre Acnee.com.md este obligatorie.